Історія Архітектурної 3D візуалізації

3D-візуалізація – найкращий спосіб представити креативні ідеї з різних галузей та галузей. До появи першого програмного забезпечення для візуалізації люди зазвичай малювали 3D-візуалізації вручну, використовуючи точки сходу, що складно і потребує багато часу та знань. Поява першого програмного забезпечення для 3D-моделювання та рендерингу змінила правила гри та поступово полегшила роботу архітекторів та дизайнерів. Крім того, розширені можливості доступних програм 3D-рендерінгу торкнулися практично всіх галузей по всьому світу.

В даний час робота в деяких галузях неможлива без найновіших функцій кращих програм для 3D-моделювання та рендерингу. Просте використання, скорочення робочого процесу, розширені та покращені функції, а також неймовірна доступність та доступність – ось лише деякі з переваг такого програмного забезпечення. Оскільки ми щодня оточені такими програмами, ми майже ніколи не помічаємо прогрес та інновації у 3D-рендерингу. Коротше кажучи, ми швидко звикаємо до чудових речей. Пам’ятаючи про те, що різниця між першим програмним забезпеченням для рендерингу та сучасним програмним забезпеченням для візуалізації є величезною, давайте з’ясуємо, як програмне забезпечення для 3D-візуалізації розвивалося до того рівня, до якого ми звикли сьогодні.

Рідна мова всіх народів.

Оскільки візуалізація – найкращий спосіб спілкування між архітекторами та клієнтами, вона розвивається протягом тисячоліть. Парієтальне мистецтво, відоме як наскальний живопис, є доказом того, що візуальне спілкування триває вічно.

Єгиптяни, греки та римляни були першими цивілізаціями, які виявили свою творчість, використовуючи текстури та матеріали. Через багато років ми все ще спілкуємося з ними через залишки їх візуалізації – архітектури. Залишки перших перспективних малюнків також походять із цього періоду.

З історії мистецтва та архітектури ми бачимо, що багато художників використали перспективу зі зникаючими точками, щоб висловити простір, текстури, освітлення та матеріали.

Да Вінчі.

Згадка історії мистецтва та перспективи без зосередження уваги на піонері візуалізації Да Вінчі була б несправедливою. Так Вінчі намалював 3D-моделі кількох інновацій, у тому числі літальний апарат, шліфувальний верстат із опуклою лінзою та гідравлічний верстат. Це були перші креслення для будівництва з перспективними кресленнями, з яких згодом було виготовлено згадані машини.