Вибір тумби для взуття

Грамотний інтер’єр – це інтер’єр, продуманий до дрыбниць у всых аспектах. Хороша тумба – важливий універсальний атрибут будь-якого сучасного інтер’єру, незамінний у спальні, передпокої, вітальні. Вона займає мінімум місця, але неймовірно містка. Інтернет-магазин “Культ Меблів” пропонує купити тумби з широкого асортименту свого каталогу або зроблені на замовлення за індивідуальними параметрами. У виробництві використовується ДСП, МДФ, пластик, метал, натуральна деревина дуба, сосни, бука та інших популярних порід.

Якісна тумба – сукупність зручності, функціональності, краси

У сучасному інтер’єрі тумбочкам приділяється мінімальна увага. Вважається, що їх легко замінити шафою-купе, письмовим столом із ящиками, іншими елементами меблів. Однак тільки тумбочка дозволить Вам навести лад у речах, займаючи при цьому мінімум місця. Виріб може бути непомітним, якщо інтер’єр вимагає сховати його, або, навпаки, стане яскраво вираженим акцентом кімнати.

Різноманітність форм, кольорів, оздоблення дозволить кожному підібрати свою ідеальну тумбу під існуючий інтер’єр. Якщо готові варіанти не влаштовують, Ви завжди можете замовити тумби в будинок на замовлення на свій смак – від хитромудрої класики до строгого хай-тек.

Які різновиди тумб бувають?

Як правило, виділяють такі різновиди тумб:

Критерії вибору домашньої тумби

Вибираючи виріб, орієнтуйтеся на такі параметри:

  • Габарити та пропорційність. Кожен предмет меблів має відповідати приміщенню за розмірами. Розбіжність габаритів загрожує зіпсувати навіть самий затишний інтер’єр. Крихітка тумба загубиться в просторій кімнаті, а масивний виріб перевантажить малогабаритне приміщення.
  • Матеріал. Який матеріал вибрати? Виберіть екологічний матеріал, який не завдає шкоди здоров’ю. Розміщувати меблі потрібно буде в дитячій, спальні, ванній кімнаті, не побоюючись виділень шкідливих речовин. Вибирайте найбільш міцні породи деревини, щоб тумбочка прослужила якнайдовше. Надійні дубові або букові вироби при належному догляді можуть зберігати ідеальний вигляд та функціональність протягом десятків років.
  • Дизайн. Оформлення виробу залежить тільки від Ваших побажань. Кваліфіковані спеціалісти можуть виконати будь-який фасад з оздобленням. Головне, щоб він відповідав загальному стилю дизайну.

За матеріалами www.kult-mebeli.com.ua